waarom muziek?

Muziek op iedere werkvloer. Dat is onze missie. Muziek is een fantastisch middel om persoonlijke ontwikkeling te faciliteren. Muziek is een andere taal. Door een andere taal te spreken doorbreek je je patronen en kun je veranderen. We zijn als mensen, zeker in organisaties, zo gewend om alles op te lossen met woorden, cijfers en visuele input. Door mensen muziek te laten maken hoor en ervaar je meteen wat er speelt binnen in jezelf en je omgeving. Zonder dat je daar over na hoeft te denken, dat hoeft te meten, of te zien.

Muziek zorgt dat de situatie waarin je je begeeft direct voelbaar wordt en leert je hier adequaat mee af te stemmen. Zo werk je van intuïtie en gevoel. In onze coachings gaan we uit van drie gebieden waarmee je constant afstemt. Alledrie noodzakelijk voor werksucces en gezondheid. Na gelang jouw behoefte zoomen we in op één van deze drie gebieden.  

  • Je omgeving (een situatie, een taak, een ander)
    Door je omgeving hoorbaar te maken en letterlijk de ruimte te geven word je in staat gesteld hiermee daadwerkelijk af te stemmen. Zo ervaar je wat er speelt en geeft het inzichten over de manier waarop jij hiermee interacteert en hier invloed op kunt uitoefenen.
  • Je team
    We laten het team waarin je werkt klinken. Op basis van je interactie en ervaring maken we de dynamiek hoorbaar zonder dat je direct het hele team hoeft mee te nemen of dit met hen hoeft te delen. Dit geeft ruimte voor experiment en improvisatie, om de volgende keer als je deelneemt in je team een ander geluid te kunnen laten horen.
  • Het effect op jou 
     Door de afstemming met jouw omgeving en team te ervaren kun je eenvoudig merken wat het effect op jou is. Wat in geluid helder is, is dat in woord en gebaar net zozeer.  Zo leer je snel wat je kunt aanpassen, om met meer plezier, gezondheid en richting je werk te doen.

Wij zijn er inmiddels expert in om muziek toe te laten binnen je organisatie. Wil je weten of het iets is voor jou? Bel ons gerust.