waarom muziek?

Muziek op iedere werkvloer. Dat is onze missie. Muziek is een fantastisch middel om ontwikkeling binnen een groep mensen te faciliteren. Muziek is een andere taal. Door een andere taal te spreken doorbreek je je patronen en kun je ontwikkelen en veranderen. We zijn als mensen, zeker in organisaties, zo gewend om alles op te lossen met woorden, cijfers en visuele input. Door mensen muziek te laten maken hoor en ervaar je meteen wat er speelt binnen in jezelf en je team. Zonder dat je daar over na hoeft te denken, dat hoeft te meten, of te zien.

Het is fascinerend om te horen hoe snel dat gaat en hoeveel raakvlakken het heeft met wat je kent in je werkleven. Een marketing team dat niet stopt met spelen en tijdens werk nooit pauze neemt. Een team dat muzikaal niet op elkaar aansluit en vertelt dat ze zich op de werkvloer geen team voelen. Een geluid van een drumstel dat door het team wordt gehoord als die manager die altijd zomaar hun kamer binnenstormt. Vanaf de eerste minuut horen wij al wat de kern van een team is. We weten het nu zeker, ieder team klinkt volkomen anders. Ook als iedereen nog nooit een instrument heeft aangeraakt.

Wij zijn er inmiddels expert in om muziek toe te laten binnen je organisatie. Wil je weten of het iets is voor jou? Bel ons gerust.