team coaching

Zoals elk teamlid zijn of haar eigen karakter heeft, zo geldt dit ook voor het team als geheel. Vaak aangeduid als sfeer, teamdynamiek, teamgeest of onderstroom. Allemaal woorden voor de kracht van de groep. Door het combineren van woordelijke oefeningen en het samen maken van muziek wordt deze kracht glashelder en concreet. 

Wij gaan in onze teamcoaching aan de slag met de kenmerken van jullie team. We kijken en luisteren naar haar bekende talenten maar gaan ook op zoek naar het verborgen potentieel. Voor de helft met woorden, voor de helft zonder. Wij combineren visuele en woordelijke teamoefeningen daarom altijd met creativiteit en muziek. Want woorden zijn heel handig, maar blokkeren veel van het aanwezige (team)talent. 

Aan het einde van de coaching heb je inzicht en geluid bij jullie benutte en onbenutte talent en een actieplan hoe je hiermee de oplossing van je vraagstuk of behoefte kan implementeren. 

Werkwijze:

Afhankelijk van jullie vraag en behoefte kan de coaching bestaan uit één of meerdere dagdelen. 

1. Team in kaart brengen. In een halve dag brengen wij jullie gezamenlijke manier van werken en individuele behoeftes in kaart.

2. Teamdynamiek ervaren. Tijdens dit dagdeel maken we snel en concreet kennis met jullie teamdynamiek in een muziekstudio en nemen we jullie teamlied op.

3. Acties bestendigen. In deze afsluitende sessie brengen we alle input terug naar concrete afspraken.

Voor de sessies waarin we veel muziek gaan maken, maken we gebruik van onze muziekstudio’s in Utrecht, of van de Q-factory in Amsterdam. Indien nodig bouwen we een muziekstudio op locatie.

Benieuwd of het iets voor jouw team is? Bel gerust. We komen graag langs voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Of download onze brochure.