individuele coaching

Bart van der Velpen                                                                                  
Arbeids & Organisatie psycholoog

Je werkt in een organisatie. Je zit in je tweede of derde baan, kortom je hebt aardig wat werkervaring. Maar de laatste tijd loop je steeds vaker vast. Er is te veel gedoe vanuit je werkomgeving en dat blijft aan jou plakken. Je voelt dat je achter de feiten aanloopt en je minder vaak de juiste beslissingen neemt. Het kost allemaal meer moeite dan je gewend bent.  

Het kan zelfs zijn dat het zich vertaalt naar andere plekken. Je familie en vrienden merken misschien dat je uit het lood bent geslagen. Ze zien je meer twijfelen dan vroeger, en je voelt het zelf ook. Je bent prikkelbaar en hebt veel (kleine) conflicten. Je bent lusteloos, en neemt halve of geen besluiten. Doe maar zingt af en toe door je hoofd:  ‘Is dit alles?’  

Je wilt:

  • weer richting ervaren in je werkleven
  • afgestemd zijn op je werkomgeving 
  • meer beslissingen maken die direct goed voelen
  • meer rust in je lijf voelen als je werkt
  • meer je omgeving voor jou laten werken ipv andersom

Waarschijnlijk heb je wel eens een persoonlijkheidstest gedaan of teamtraining gevolgd. Allemaal waardevol maar… je hebt nu het gevoel dat je iets anders nodig hebt. Meer maatwerk. Zicht krijgen op jouw specifieke werksituatie. Een gevoel krijgen bij wat er nu werkelijk speelt. Want ja: je kunt het wel, je bent het alleen even kwijt,

Je wilt misschien sparren met iemand. Zodat je in eerste instantie rust krijgt. Uitzoomen, vertragen, en je omgeving in kaart kunt brengen. Het mag best knetteren, als je op een gegeven moment maar weer met een fris gemoed aan de slag kunt. 

Coaching

Ik ben gevoelig voor sfeer en begrijp het wezen van een organisatie. Ik snap dat het soms over gevoel gaat en soms over belangen, geld en macht. Ik ben de laatste 15 jaar arbeids- en organisatiepsycholoog en interimmanager in diverse organisaties geweest. 

Ik zie haarscherp de krachten die vanuit je werkomgeving op jou inwerken.

We wekken samen jouw werkomgeving tot leven in de ruimte. Dit doen we in de coachingsruimte, die best groot is, door middel van muziekinstrumenten en alle objecten die voor handen zijn. Door jouw interactie met je omgeving de ruimte te geven, ervaren we wat de patronen zijn. Fysiek, sociaal en organisatorisch.

Als de interactiepatronen helder zijn, kunnen we besluiten welke hiervan je wilt behouden, versterken of aanpassen. Door dit in de coachingsruimte te oefenen, krijg je een blauwdruk van hoe je dit in je werkomgeving kunt toepassen. Vaak zijn het 1 of 2 aanpassingen die een wereld van verschil maken. 

Zo help ik je een stap vooruit.

Nieuwsgierig?  Bel of stuur een whatsappbericht, dan beantwoord ik je vragen of plannen we een kennismakingsafspraak in.

bart@broodenbeleg.com
Tel: 06-41373965

Dan vertel ik je ook over het kennismakingsaanbod. Laagdrempelig en met veel effect kennismaken met mij en je eigen werkomgeving.

Aanbod:                                      Afstemmen met je werkomgeving
Locatie:                                       Loevenhoutsedijk 301, Utrecht
Prijs voor twee sessies:      € 100,- exclusief BTW
Eindresultaat:                          Rust, Richting en Regie

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]