Training Woede. De veiligheid van vuur.

Woede. In het Westen een ondergewaardeerde emotie die vaak negatief wordt neergezet en beleefd. Heel vaak ten onrechte, want het kan erg krachtig en helpend zijn. Door die woede leer je namelijk je eigen grenzen kennen. In een sessie van 3 uur ervaar je samen met anderen jouw eigen woede. Dit doen we door middel van het uiten, luisteren en ervaren met muziek. Hoe klinkt jouw woede en hoe kan het je helpen?

Beleef het mee en schrijf je in door een mail te sturen naar bart@broodenbeleg.com.

Woede deel 1

Wanneer: woensdag 15 mei, van 13:30 – 17:00 uur

Waar: Muziekhuis, Loevenhoutsedijk 301, Utrecht

Kosten: € 75,- (inclusief BTW)

 

Woede deel 2 (voor hen die deel 1 reeds gevolgd hebben)

Wanneer: woensdag 29 mei, van 13:30 – 17:00 uur

Waar: Muziekhuis, Loevenhoutsedijk 301, Utrecht

Kosten: € 75,- (inclusief BTW)

Trainingsdag persoonlijk leiderschap (en volgerschap)

Hoe maak jij keuzes? Hoe ga jij verbindingen aan? Brood & Beleg geeft jou hier inzicht in door middel van muziek. Hoe dat werkt? Dat lees je hier!

Door muzikale oefeningen te doen leer je veel over jezelf en de verbinding die je maakt met anderen. Good to know, je hoeft geen muzikaal talent te zijn! De training staat in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling. Wanneer jij de regie hebt, sta je het meest in jouw kracht. Jij weet wanneer je wilt leiden en wanneer je wilt volgen.

De training vindt plaats in een muziekstudio met verschillende instrumenten. Aan de hand van opdrachten probeer je de verschillende instrumenten uit. Je maakt met anderen muziek en reflecteert hierop: wat kom ik tegen, hoe gaat het met mijn doelen, hoe neem ik leiderschap, wat voor invloed heb ik op de anderen? We koppelen je ervaringen van de dag aan de leerdoelen die je hebt geformuleerd ten aanzien van je persoonlijk leiderschap.

Na deze dag ben jij:

 • Je meer bewust geworden van hoe jij regie neemt en volgt;
 • Bekend met jouw manier van verbinding maken, intern en extern;
 • In staat om jouw blokkades en patronen te herkennen in jouw manier van leiding nemen;

Wat wij garanderen?

 • Een onvergetelijke dag
 • Opname in een professionele muziekstudio
 • Veel nieuwe geluiden
 • Een lekkere lunch
 • Je eigen muziektrack!

Klik hier om je aan te melden.

Gesprekstraining

Brood & Beleg traint mensen in het voeren van een succesvol gesprek op basis van geluid/energie. Het doel is uiteindelijk om zonder woorden en met gesloten ogen een bevredigend feedback- of salesgesprek te kunnen voeren. Naast een goed doordacht verhaal en lichaamstaal is gespreks succes afhankelijk van nog een component: de energie, klik, match; geef het een naam. Wij begeven ons graag op dit vaak ongrijpbare gebied en maken dit expliciet en trainbaar. Door rollenspellen met geluid op basis van realistische casussen leren wij mensen inzien wat er naast woorden en gebaren allemaal speelt tijdens een gesprek.

Resultaat:

 • Je bent na de training een krachtigere gesprekspartner
 • Je hebt ervaren welke energie je tijdens een gesprek uitstraalt
 • Je voelt nu wat de ‘match’, ‘klik’, ‘gunfactor’ is en weet hoe deze te beïnvloeden is

Public Speech

Brood & Beleg komt ook graag bij je langs om je te inspireren. In een workshop van een uur kunnen we een grote groep laten ervaren hoe het is om een gezamenlijk geluid te maken. We kunnen er zelfs een thema uit je organisatie in verwerken. Heel goed inzetbaar voor bijvoorbeeld een symposium, inspiratiedag voor je werknemers of congres. 

Comments are closed.