Hieronder staan de trainingen die wij geven met een open inschrijving. Wees welkom bij een van de onderstaande thema’s.

Training Woede. De veiligheid van vuur.

Woede. In het Westen een ondergewaardeerde emotie die vaak negatief wordt neergezet en beleefd. Heel vaak ten onrechte, want het kan erg krachtig en helpend zijn om jouw zuivere woede te kennen. Wij luisteren naar jouw woede als jouw unieke plek, interne grens en eigen vuur en passie. Deze woede is de bron voor jouw intuïtie en helpt jou op eigen kracht te deel te nemen. In de eerste sessie van 3 uur ervaar je samen met anderen jouw eigen woede. Dit doen we door middel van het uiten, luisteren en ervaren met muziek. Hoe klinkt jouw unieke plek en hoe kan je putten uit deze bron? In de tweede sessie onderzoeken we het contact tussen jouw woede/plek en die van een ander. Wat gebeurt er als twee unieke krachten elkaar tegenkomen? Voor ons is dat de externe grens en daarmee boosheid. Je ervaart hoe het is om bij je eigen plek en woede te blijven als het spannend wordt.

Voor meer informatie over deze training, stuur een mail naar bart@broodenbeleg.com.

De workshops vinden plaats in het Muziekhuis, Loevenhoutsedijk 301, Utrecht van 13:30-17:00. Kijk voor de data hieronder.

Kosten: €250,- (inclusief BTW) voor beide delen.  €150,- (inclusief BTW) voor enkel deel 1.

Woede deel 1, 29 augustus 2019
Woede deel 1, 11 september 2019
Woede deel 2, 25 september 2019
Woede deel 1, 29 januari 2020
Woede deel 1, 19 februari 2020
Woede deel 2, 4 maart 2020

Training Luisteren. Open staan voor alle geluiden

“Luisteren is een inspanning, horen alleen is geen verdienste. Een eend kan ook horen.” Igor Stravinsky.

Zonder dat je het weet filter je al veel geluiden voordat ze überhaupt verwerkt zijn. Luisteren is een actieve vaardigheid die je in staat stelt jouw eigen oordelen en filtering te ervaren en te beïnvloeden. Door goed en open te luisteren verzamel je meer input om heldere intuïtieve beslissingen te nemen. In een dagdeel laten wij je veel horen en ontdek je hoe jij luistert en of je dit mogelijk anders wilt en kunt.

Voor meer informatie over deze training, stuur een mail naar
diederik@broodenbeleg.com

De workshops vinden plaats in het Muziekhuis, Loevenhoutsedijk 301, Utrecht van 13:30-17:00 op een woensdag. Kijk voor de data hieronder.

Kosten: €150,- (inclusief BTW)

Luisteren, 30 oktober 2019
Luisteren, 12 februari 2020

Training Leiderschap. Geluid als stuurinstrument

Geef jij leiding aan een team? In deze training maak je kennis met geluid als stuurinstrument. Door geluid toe te voegen aan je beschikbare hulpmiddelen zorg je ervoor dat je beter intuïtieve beslissingen kunt nemen. Dit omdat je in contact bent met de verschillende geluiden uit jouw team.

In deze training word je door het maken van muziek en het luisteren hiernaar, bewust van de manier waarop jij als leider omgaat met spanning, dynamiek en sfeer. Je leert hoe deze elementen jou beïnvloeden en hoe jij hier regie in neemt.

Voor meer informatie over deze training, stuur een mail naar bart@broodenbeleg.com.

De workshops vinden plaats in het Muziekhuis, Loevenhoutsedijk 301, Utrecht van 13:30-17:00 op een donderdag. Kijk voor de data hieronder.

Kosten: €150,- (inclusief BTW)
(Besluit je na deze dag om met jouw team een traject bij ons te volgen, dan is deze training kosteloos).

Persoonlijk leiderschap, 19 september 2019
Persoonlijk leiderschap, 16 januari 2020
Persoonlijk leiderschap, 16 april 2020

Comments are closed.