Hieronder staan de trainingen die wij geven met een open inschrijving. Wees welkom bij een van de onderstaande thema’s.

Training Woede. De veiligheid van vuur.

Woede. In het Westen een ondergewaardeerde emotie die vaak negatief wordt neergezet en beleefd. Heel vaak ten onrechte, want het kan erg krachtig en helpend zijn om jouw zuivere woede te kennen. Wij luisteren naar jouw woede als jouw unieke plek, interne grens en eigen vuur en passie. Deze woede is de bron voor jouw intuïtie en helpt jou op eigen kracht te deel te nemen. In de eerste sessie van 3 uur ervaar je samen met anderen jouw eigen woede. Dit doen we door middel van het uiten, luisteren en ervaren met muziek. Hoe klinkt jouw unieke plek en hoe kan je putten uit deze bron? In de tweede sessie onderzoeken we het contact tussen jouw woede/plek en die van een ander. Wat gebeurt er als twee unieke krachten elkaar tegenkomen? Voor ons is dat de externe grens en daarmee boosheid. Je ervaart hoe het is om bij je eigen plek en woede te blijven als het spannend wordt.

Beleef het mee en schrijf je in door een mail te sturen naar bart@broodenbeleg.com.

De workshops vinden plaats in het Muziekhuis, Loevenhoutsedijk 301, Utrecht van 13:30-17:00 op een woensdag. Kijk voor de data hieronder.

Kosten: €250,- (inclusief BTW) voor beide delen.  €150,- (inclusief BTW) voor enkel deel 1

Woede deel 1

Wanneer: 29/08/2019, 11/09/2019, 29/01/2020, 19/02/2020

Woede deel 2 (voor hen die deel 1 reeds gevolgd hebben)

Wanneer: 25/09/2019, 04/03/2020

Training Luisteren. Open staan voor alle geluiden

“Luisteren is een inspanning, horen alleen is geen verdienste. Een eend kan ook horen.” -Igor Stravinsky – Zonder dat je het weet filter je al veel geluiden voordat ze überhaupt verwerkt zijn. Luisteren is een actieve vaardigheid die je in staat stelt jouw eigen oordelen en filtering te ervaren en te beïnvloeden. Door goed en open te luisteren verzamel je meer input om heldere intuïtieve beslissingen te nemen. In een sessie van drie uur laten wij je veel horen  en ontdek je hoe jij luistert en of je dit mogelijk anders wilt en kunt.

                                                                                                                                                                                             Beleef het mee en schrijf je in door een mail te sturen naar diederik@broodenbeleg.com.

De workshops vinden plaats in het Muziekhuis, Loevenhoutsedijk 301, Utrecht van 13:30-17:00 op een woensdag. Kijk voor de data hieronder.

Kosten: €150,- (inclusief BTW)

Luisteren 

Wanneer: 30/10/2019, 12/02/2020

Training persoonlijk leiderschap. Maak kennis met Brood & Beleg

Benieuwd hoe jouw leiderschap klinkt? En wat muziek hierin kan betekenen?

Door muzikale oefeningen te doen leer je veel over jezelf en de verbinding die je maakt met anderen. Good to know, je hoeft geen muzikaal talent te zijn! De training staat in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling. Wanneer jij de regie hebt, sta je het meest in jouw kracht. Jij weet wanneer je wilt leiden en wanneer je wilt volgen.

Na deze dag ben jij:

  • Je meer bewust geworden van hoe jij regie neemt en volgt;
  • Bekend met jouw manier van verbinding maken, intern en extern;
  • In staat om jouw blokkades en patronen te herkennen in jouw manier van leiding nemen;

Beleef het mee en schrijf je in door een mail te sturen naar bart@broodenbeleg.com.

De workshops vinden plaats in het Muziekhuis, Loevenhoutsedijk 301, Utrecht van 13:30-17:00 op een donderdag. Kijk voor de data hieronder.

Kosten: €150,- (inclusief BTW)

Persoonlijk leiderschap 

Wanneer: 19/09/2019, 16/01/2020, 16/04/2020

Public Speech

Brood & Beleg komt ook graag bij je langs om je te inspireren. In een workshop van een uur kunnen we een grote groep laten ervaren hoe het is om een gezamenlijk geluid te maken. We kunnen er zelfs een thema uit je organisatie in verwerken. Heel goed inzetbaar voor bijvoorbeeld een symposium, inspiratiedag voor je werknemers of congres. 

Comments are closed.