Teamtraject 

Samenwerken in een organisatie lijkt veel op spelen in een band. Beide hebben hun eigen geschreven en ongeschreven regels waarvan over en weer veel te leren valt. Brood & Beleg betreedt op veilige wijze de wereld van vertrouwen, gevoel en samenwerking vanuit een ander perspectief. Hierbij houden wij de organisatiecontext goed in de gaten. We stemmen de coaching af op jullie vraag en samen stellen we een plan van aanpak op. Een teamcoaching gaat dieper dan een teamsessie en is meestal een langer traject. Tijdens dit traject werken we ook met andere methoden dan muziek, en werken we vaak ook samen met andere trainers. De setting verschilt per keer. We spreken graag met jou af hoe we het traject zo goed mogelijk vorm kunnen geven. 

Resultaat:

  • Onderlinge strubbelingen zijn naar de oppervlakte gehaald
  • Het team handelt naar de teamgeest en koers

Teamsessie

Ben je benieuwd of alle gemaakte plannen voor het komende jaar tot in de wortels van je team zijn doorgedrongen? Of wil je aandacht besteden aan de teamgeest? Dan biedt een teamsessie van Brood & Beleg uitkomst. In een energieke en verbindende dag ervaar je de teamdynamiek in een muzikale context, en speel je voor- en tegenspoed. De dag speelt zich af in een muziekstudio en een groot deel van de communicatie vindt plaats via geluid. Dit zorgt voor een nieuwe gezamenlijke ervaring die goed is voor de teamgeest en waarbij veel ruimte is voor improvisatie en plezier. Teamleden zullen een kant van elkaar horen die zij niet kennen, in de veilige taal van de muziek. Zij leren hun eigen en elkaars geluid kennen, ondergaan een muzikale stresstest en maken een gezamenlijk nummer.

Resultaat:

  • Onvergetelijke teamervaring
  • Het team heeft een duidelijk beeld en gevoel bij verantwoordelijkheden, valkuilen en behoeftes
  • Team is in staat effectiever en met meer impact samen te werken

Individuele coaching

Ter ondersteuning van een teamtraject bieden wij individuele coachingstrajecten aan. Dit kan helpend zijn voor mensen die het gevoel hebben dat ze weinig (of steeds minder) regie hebben over werksituatie. Dit kan zich uiten in twijfel, angst, moeheid, frustratie of productieverlies. Zo kan het zijn dat het vraagstuk al een tijdje een patroon is dat in verschillende vormen en situaties terugkomt. Dit is een traject op maat, we bespreken met jou uitvoerig hoe we het traject het beste vorm kunnen geven.

Resultaat:

  • Je kunt beter afstemmen met jezelf en kunt dit helder uiten
  • Je hebt het gevoel dat jij de beslissingen neemt, en niet een ander
  • Je hebt meer ruimte en lucht na een werkdag
  • Je vindt je werk weer leuk en inspirerend

Comments are closed.